Cherry Blossom Festival Amsterdamse Bos

Op 8 april vindt het jaarlijkse Cherry Blossom Festival plaats in de kersenbloesemtuin van het Amsterdamse Bos.

Het Cherry Blossom Festival wordt georganiseerd door Gemeente Amstelveen voor de Japanse gemeenschap, als dank voor de schenking van 400 kersenbloembomen in het jaar 2000. Natuurlijk is iedereen welkom. Het festival is tussen 15:00 en 17:00 uur. Er vinden deze middag speciale activiteiten plaats in het park.

Wees er vroeg bij, want de organisatie verwacht dat het een drukke dag gaat worden. Wanneer het maximaal van 1800 mensen is bereikt, zal je helaas geen toegang meer krijgen tot het park.

Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl