Rondvaart met De Fluistervink in het Amsterdamse Bos

Ben je een natuurliefhebber en vind je varen erg leuk? Op zondag 9 april gaat om 14:00 uur de eerste rondvaart van 2017 van start.

Je vaart samen met de boswachter aan het roer door de natuur van het Amsterdamse Bos. Een tocht met de fluistervink duurt anderhalf uur en je vaart langs de vol begroeide oevers, de mooie bossen en verborgen weitjes.

De rondvaart begint bij de aanlegsteiger aan het terras van de Amsterdamse manege. Rechts van de manege is een pad naar het terras en de aanlegsteiger. Je kunt gratis parkeren bij de manege.

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar kost een kaartje slechts €6,- en voor volwassenen €10,-. Voor kinderen onder de 4 jaar is de boottocht gratis.

Kaartjes zijn te koop bij De Boswinkel. Zeker weten dat er een kaartje beschikbaar is? Reserveer dan via 020- 545 6100

 

Dit is geen activiteit van Sport & Cultuur Amstelveen. Een lidmaatschap van SCA is voor deze activiteit dan ook niet nodig.

Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl