SKDA Zomerrooster 2017

Wil jij lekker blijven dansen in de zomer? Goed nieuws! Bij SKDA kan je vanaf 3 juli gezellig komen dansen op basis van het zomerrooster.

Voor maar €35,- kan je onbeperkt, alle lessen, in jouw leeftijdscategorie volgen in de maand juli. Je kunt dus met meerdere lessen meedoen! 

Voor de zomerlessen bij SKDA heb je geen SCA-lidmaatschap nodig. De abonnementen en strippenkaarten van SKDA, zijn tijdens deze periode niet geldig. 

Geef je snel op, er zijn namelijk maar een beperkt aantal plekken vrij per les!

ZOMERROOSTER SKDA
MEER INFORMATIE

Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl