Kom je ook naar de buitenspeelbus?

Met deze benauwde temperaturen is de zomer alweer lekker begonnen. Dit betekend met je luie kont van de bank afkomen en lekker buitenspelen! Voor alle kinderen op de basisschool organiseert Sportbedrijf Amstelveen alweer voor de vierde keer de Buitenspeelbus. In de schoolvakantie staan er verschillende bussen door Amstelveen en deze blijven één week lang op dezelfde plek staan. Bij iedere bus kunnen de kinderen andere spellen/sporten beoefenen. Denk hierbij aan: voetbal, volleybal, tennis, skaten en nog veel meer.

Op wisselende plekkern zullen de Buitenspeelbus-teams, 's middags en 's avonds, vier weken lang op maandag t/m donderdag actief zijn. Tijden: 15:00 - 17:30 uur en 19:00 - 21:00 uur.

1e week 24 t/m 27 juli

- Westwijk (Augusta de Witlaan)
- Keizer Karelpark (badjes)
- Patrimonium (Broersepark) 

2e week 31 juli t/m 3 augustus

- Nes a/d Amstek (grasveld naast OBS de Zwaluw)
- Bankras/Kostverloren (achter Bredeschool Omnibus)
- Waardhuizen/Middenhoven (Plein voor de Meent)

3e week 21 t/m 24 augustus

- Groenelaan (speelplaats bij de Mont Blanc flats)
- Bankras/Kostverloren (de Parelvisserslaan/Oranjebaan)

Let op! 
De Buitenspeelbus komt altijd, behalve bij hevige regen en temperaturen boven de 30 graden. Houd de facebookpagina en instagram in de gaten.

De toegang voor de Buitenspeelbus is helemaal gratis!

Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl