TEENS PREMIUM

Als tiener zijn er zoveel dingen die je wilt doen, maar zo’n bijbaantje maakt je nou niet bepaald rijk. Dus, wat nu? Voor jou is er Sport & Cultuur Amstelveen, ook wel SCA genoemd. Hiermee kan je vrijwel onbeperkt meedoen aan allerlei sport- en lifestyle events in de buurt. Denk aan dans- en muziekworkshops, maar ook fitnessen bij de beste clubs in de regio. En dat zonder ergens aan vast te zitten, jij bepaalt wat je wanneer gaat doen.

Met SCA TEENS PREMIUM hoeft je daarbij ook niet op je lidmaatschap te letten, want één keer online het formulier invullen en wij regelen de rest. En wil je even pauze, dan zet je hem online weer uit*, want TEENS PREMIUM is voor jouw gemak gewoon maandelijks opzegbaar. Zo kan jij je focussen op wat echt leuk is! 

Wil je het eerst een maandje proberen, no problemo, kies dan voor SCA TEENS FLEX. Je abo is dan 30 dagen geldig en loopt automatisch af.

*Zorg er wel voor dat je je kaart bewaart, want een nieuwe kost je al snel € 5,- en da’s toch zonde!

BESTELLEN

BEREKEN JE VOORDEEL

SCA TEENS PREMIUM kost je slechts vijftien euro per maand. Van dat geld kan je bijvoorbeeld, vrijwel onbeperkt, fitnessen bij de beste clubs en dan heb je dat bedrag er zo uit. Maar het is aan jou hoeveel je bespaart. Check onze calculator en zie direct je voordeel bij allerlei sportclubs en andere meeting points in de buurt, dus… waar wacht je op?!

Zwemmen
Hoe vaak wil je zwemmen?
0
x per maand
Fitness/bootcamp
Hoe vaak wil je fitnessen of bootcamp?
0
x per maand
Jumpen
Hoe vaak wil je jumpen?
0
x per maand
Balsport
Hoe vaak wil je een balsport spelen?
0
x per maand
Dansen
Hoe vaak wil je dansen?
0
x per maand
Muziek
Hoe vaak wil je zingen of een instrument bespelen?
0
x per maand

DE VOORDELEN

De voordelen van SCA op een rij.

  • 30 dagen vrijwel onbeperkt sporten bij de aangesloten partners
  • Toegang tot lifestyle workshops in dance, fitness en music.
  • Geen verplichtingen, jij bepaalt wat je gaat doen.
  • Geen gedoe; het pakket loopt automatisch door.
  • Via 'Mijn Sport & Cultuur' online je SCA weer activeren wanneer jij wilt.

Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl