TEENS FLEX

Als tiener zijn er zoveel dingen die je wilt doen, maar zo’n bijbaantje maakt je nou niet bepaald rijk. Dus, wat nu? Voor jou is er Sport & Cultuur Amstelveen, ook wel SCA genoemd. Hiermee kan je vrijwel onbeperkt meedoen aan allerlei sport- en lifestyle events in de buurt. Denk aan dans- en muziekworkshops, maar ook fitnessen bij de beste clubs in de regio. En dat zonder ergens aan vast te zitten, jij bepaalt wat je wanneer gaat doen.

Met SCA TEENS FLEX zorg je ervoor dat je 30 dagen kan profiteren van al het moois dat SCA te bieden heeft en opzeggen hoeft niet want je lidmaatschap loopt automatisch af.

Wil je liever dat het financiële stukje vanzelf gaat, kies dan voor SCA TEENS PREMIUM. Je lidmaatschap loopt dan automatisch door en jij hebt er geen omkijken meer naar. Kun je je focussen op wat echt leuk is!

*Zorg er wel voor dat je je kaart bewaart, want een nieuwe kost je al snel € 5,- en da’s toch zonde!

BESTELLEN

BEREKEN JE VOORDEEL

SCA TEENS FLEX kost je slechts € 17,50 per maand. Met je SCA TEENS FLEX kan je bijvoorbeeld, vrijwel onbeperkt, fitnessen bij de beste clubs in Amstelveen en Aalsmeer. Maar het is aan jou hoeveel je precies bespaart. Check onze calculator en zie direct je voordeel bij allerlei sportclubs en andere meeting points in de buurt, dus… waar wacht je op?!

Zwemmen
Hoe vaak wil je zwemmen?
0
x per maand
Fitness/bootcamp
Hoe vaak wil je fitnessen of bootcamp?
0
x per maand
Jumpen
Hoe vaak wil je jumpen?
0
x per maand
Balsport
Hoe vaak wil je een balsport spelen?
0
x per maand
Dansen
Hoe vaak wil je dansen?
0
x per maand
Muziek
Hoe vaak wil je zingen of een instrument bespelen?
0
x per maand

DE VOORDELEN

De voordelen van SCA op een rij.

  • 30 dagen vrijwel onbeperkt sporten bij de aangesloten partners
  • Toegang tot lifestyle workshops in dance, fitness en music.
  • Geen verplichtingen, jij bepaalt wat je gaat doen.
  • Geen zorgen, je abonnement loopt automatisch af.
  • Keuze uit meer dan 35 verschillende activiteiten.

Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl