ALGEMEEN

Health & Sports Club Aalsmeer is een multifunctioneel centrum bestaande uit 5 indoor-tennisbanen, 3 outdoor-tennisbanen, 4 squashbanen en een fitnessruimte. De tennishallen met een oppervlakte van respectievelijk 1000 en 1500 vierkante meter zijn uitermate geschikt voor grote en kleine evenementen. Er worden volop toernooien en competities georganiseerd.

De uitgebreide accommodatie, de uitstekende bereikbaarheid en royale parkeergelegenheid maken Health & Sports Club Aalsmeer bij uitstek geschikt voor bedrijfssportdagen, evenementen, beurzen, concerten, vlooienmarkten etc.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen is de toegang gratis.

AGENDA

  MA - VR   09:00 - 18:00     1 UUR SQUASHEN 
--
  ZA + ZO   09:00 - ZIE WEBSITE     1 UUR SQUASHEN 
--

INFO

HEALTH & SPORTS CLUB AALSMEER

Health & Sports Club Aalsmeer
Beethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer
Tel: 0297 329970

E-mail: info@hscaalsmeer.nl
Website: www.hcaalsmeer.nl

NOG GEEN LID? VRAAG NU JE LIDMAATSCHAP AAN!

     
 
INFO   BESTELLEN
 
INFO   BESTELLEN
 
INFO   BESTELLEN
 
INFO   BESTELLEN

Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl