ALGEMEEN

Basketbal is een snel groeiende sport in Amstelveen. Basketbal is een teamsport, het leren dribbelen, passen, lay-ups te maken en het nemen van vrije worpen is niet voldoende om wedstrijden te winnen. Het winnen van basketball wedstrijden is een combinatie van techniek, motivatie, enthousiasme, plezier en vooral teamwork. De vereniging MBCA wil ook, met plezier, winnen! Voor de vereniging betekent winnen, het samen met de leden, ouders, technische staff, trainers/coaches, vrijwilligers en bestuur met plezier en enthousiasme leiden van de vereniging, het creëren van een omgeving waarin leden met plezier de basketball sport kunnen beoefenen en het bevorderen van de basketball sport in Amstelveen.

Voor de jongens en meisjes van 6 tot 12 organiseren we een wekelijkse instuif op zaterdagochtend in de nieuwe Goudsmithal (Amstelveen College), ondersteund door Sportbedrijf Amstelveen, de NBB en Zorg & Zekerheid. De bedoeling is kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met basketbal. Spel en plezier zijn de uitgangspunten.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met een lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen is de toegang gratis. Inschrijven is niet nodig, MBCA heeft vrij entree.

AGENDA

  ZATERDAG   09:45 - 11:00     BASKETBAL 6-8 JAAR
VRIJ ENTREE
  ZATERDAG   11:00 - 12:15     BASKETBAL 9-13 JAAR
VRIJ ENTREE

INFO

MILLENIUM BASKETBALL CLUB AMSTELVEEN (MBCA)

Millenium Basketball Club Amstelveen (MBCA)
Pilatus 6
1186 EK Amstelveen

Website: www.mbca.nl
E-mail: tc@mbca.nl (Technische commissie)

NOG GEEN LID? VRAAG NU JE LIDMAATSCHAP AAN!

     
 
INFO   BESTELLEN
 
INFO   BESTELLEN
 
INFO   BESTELLEN
 
INFO   BESTELLEN

Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl