ALGEMEEN

Zangschool ‘The Voice Factory’ is in 2012 opgericht door zangeres en zangcoach Joke van der Hoek. In no time is 'The Voice Factory' uitgegroeid tot een toonaangevende zangschool in Amstelveen en uitgebreid met zangcoach Debbie Smit. Met hun inspirerende visie, praktijkervaring en liefde voor het vak hebben de docenten vele leerlingen gestimuleerd hun angst aan de kant te zetten en hun talent te ontplooien. Er worden lessen gegeven aan leerlingen van alle leeftijden, in zowel privé als groepsverband.

De groepslessen worden gegeven in leeftijdsgebonden groepjes waarin we samenwerken aan het gebruiken van de juiste techniek, samenzang en performance. Dit alles met popmuziek als basis. Het lesseizoen wordt afgesloten met een spetterende eindshow! Is zingen ook jouw passie en wil je dit op de juiste manier ontwikkelen? Meld je dan nu aan voor het volgende blok dat wij aanbieden.

Zangschool The Voice Factory is: De plek waar passie & talent voor muziek samenkomen!

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen mag je gratis 3 proeflessen volgen. Zo ervaar je echt of zingen ook iets voor jou is.

AGENDA

  WOENSDAG   13:00 - 13:45     ZANGLES KIDS (6-8 jr), LOCATIE: OBS DE PIONIERS
INSCHRIJVEN
  WOENSDAG   13:45 - 14:30     ZANGLES KIDS  (8-12 jr), LOCATIE: OBS DE PIONIERS
INSCHRIJVEN
  WOENSDAG   18:30 - 19:30     ZANGLES ( 13-18 JR), LOCATIE: P60
INSCHRIJVEN

INFO

THE VOICE FACTORY

Joke van der Hoek
Tel: 06 48428039

E-mail:info@thevoicefactory.nl
Website:www.thevoicefactory.nl

NOG GEEN LID? VRAAG NU JE LIDMAATSCHAP AAN!

     
 
INFO   BESTELLEN
 
INFO   BESTELLEN
 
INFO   BESTELLEN
 
INFO   BESTELLEN

Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl