ALGEMEEN

Turn vereniging ODIN bestaat al sinds 1911 en heeft haar 100 jarig jubileum dus al mogen vieren. Zij is ook na 100 jaar ook nog altijd zeer actief door heel Amstelveen met een uitgebreid les aanbod. Bij ODIN is iedereen welkom die graag voor zijn of haar plezier wilt komen bewegen. Wij bieden u dan ook verschillende mogelijkheden van sport. Van kleutergym tot turnen en van pilates tot midlife gym.

Speciaal voor de Sport & Cultuur Amstelveen organiseert ODIN een turntraining. Train gerust eens mee om het te proberen! 

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen is de toegang gratis. 

AGENDA

  MAANDAG   18:15 - 19:30     SPRINGUUR 10+
INSCHRIJVEN NIET NODIG
  MAANDAG   18:15 - 19:30     SPRINGUUR 10+
INSCHRIJVEN NIET NODIG

INFO

TV ODIN

Ouderkerkerlaan 14 achter (clubhuis)
1185 AB Amstelveen

E-mail: turnverenigingodin@gmail.com
Website: www.tvodin.nl

NOG GEEN LID? VRAAG NU JE LIDMAATSCHAP AAN!

     
 
INFO   BESTELLEN
 
INFO   BESTELLEN
 
INFO   BESTELLEN
 
INFO   BESTELLEN

Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl