MAAK JE KEUZE

Fijn dat je al een pas hebt en mooi dat je nu ook een lidmaatschap wilt afsluiten! Via dit menu helpen we je graag met het maken van de voor jouw beste keuze. Om te beginnen, kies je eerst tot welke leeftijdsgroep je behoort.

KIDS (4 t/m 12 JAAR)   TEENS (13 t/m 18 JAAR)

SCA heeft een speciaal programma voor zowel KIDS (van 4 t/m 12 jaar) en TEENS (van 12 t/m 18 jaar). Wil je lid worden, of wil je meer informatie over JOUW programma, kies dan hierboven bij welke groep jij hoort.

VOORDELEN SCA

De voordelen van SCA op een rij

  • Onbeperkt sporten bij de aangesloten partners
  • Toegang tot lifestyle workshops in dance, fitness en music.
  • Geen verplichtingen, jij bepaalt wat je gaat doen.
  • Regel alles gemakkelijk online.
  • Keuze uit meer dan 20 verschillende activiteiten.

Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl