KIDS ZORGELOOS

Heb je interesse in SCA, maar je hebt geen zin om elke maand te verlengen? Geen probleem! Kies voor KIDS ZORGELOOS. Geen omkijken meer naar het financiële stukje en je kind kan bij alle aangesloten partners meedoen wanneer die maar wil! KIDS ZORGELOOS is maandelijks opzegbaar.

BESTELLEN

KIDS FLEXIBEL

Wil je nergens aan vast zitten? Ook geen probleem! Ga dan voor KIDS FLEXIBEL en je kind kan 30 dagen genieten van ons programma. Het abonnement stopt automatisch en je kunt het activeren wanneer je maar wilt.

BESTELLEN

Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl