TEENS PREMIUM

Wil je liever dat het financiële stukje vanzelf gaat, kies dan voor SCA TEENS PREMIUM. Je lidmaatschap loop dan automatisch door en jij hebt er geen omkijken meer naar. Je kunt je dan focussen op wat echt leuk is!

BESTELLEN

TEENS FLEX

Met SCA TEENS FLEX zorg je ervoor dat je 30 dagen kan profiteren van al het moois dat SCA te bieden heeft. Opzeggen hoeft niet want je abonnement loopt automatisch af.

BESTELLEN

Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl