ALGEMEEN

Flower Shuttle Aalsmeer – Badminton, bewegingssport voor jong en oud!

Flower Shuttle bestaat al 40 jaar! Badminton is een van de leukste en  snelste racketsporten die je kunt beoefenen. Vanaf elk niveau en elke leeftijd kun je beginnen aan deze sport. 

Flower Shuttle kenmerkt zich door een sportieve, maar vooral ongedwongen sfeer. Of je nu recreatief of competitief bent ingesteld, voor iedereen is er ruimte om op zijn of haar eigen niveau te spelen. Ook voor de jonge sportievelingen onder ons zijn er voldoende mogelijkheden. Houd je van een gezonde dosis sportiviteit gecombineerd met veel gezelligheid, dan is Flower Shuttle misschien wel de club voor jou!?

Mocht je interesse hebben om bij ons te komen spelen, kom dan vooral een keer langs! 

 

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen is de toegang gratis.

AGENDA

  WOENSDAG   20:00 - 22:00     BADMINTON TEENS (V.A. 18 JR) 
INSCHRIJVEN

INFO

 

FLOWER SHUTTLE AALSMEER

Locatie:

Sporthal De Bloemhof
Hornweg 187
1432 GH Aalsmeer

Website: www.flowershuttle.nl
E-mail: leden@flowershuttle.nl

 

 


Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl