ALGEMEEN

CrossFit is een sport dat gebaseerd is op de dagelijkse handelingen, waarbij constante variatie en hoge intensiteit basiskenmerken zijn. Functionaliteit is het kernwoord, omdat je het gehele lichaam in 1 workout aanspreekt. CrossFit wordt in groepsvorm gegeven waarbij je een competitie gevoel nastreeft, maar ook de gezelligheid en teamspirit ontwikkeld. Er is altijd een coach aanwezig die je wijst op een juiste uitvoering, want techniek is het allerbelangrijkste. Aspecten die voorkomen bij CrossFit zijn: Conditie, kracht, gymnastiek, behendigheid, snelheid, balans en flexibiliteit. Het is ook een sport dat makkelijk te combineren is met alle andere sporten. Kortom een totaal pakket!

CrossFit is toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar en op basis van aanmeldingen zullen er leeftijdsgroepen gemaakt worden: 8 t/m 12 jaar.

Ben je ouder? Geen probleem, dan zijn de volwassenen lessen wellicht iets voor jou.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen is de toegang tot de diverse lessen gratis. Op dit moment heeft Crossfit Schiphol geen aanbod.

AGENDA

 
 
   
INSCHRIJVEN
 
 
   
INSCHRIJVEN

INFO

 

CROSSFIT SCHIPHOL 

CrossFit Schiphol
Schweitzerlaan 30
1187 JD Amstelveen

Telefoon: 06 39472584
E-mail: info@crossfitschiphol.nl 
Website: www.crossfitschiphol.nl

NOG GEEN LID? VRAAG NU JE LIDMAATSCHAP AAN!

     
 
INFO   BESTELLEN
 
INFO   BESTELLEN
 
INFO   BESTELLEN
 
INFO   BESTELLEN

Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

Contact

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25
1185 TB Amstelveen

088-5387021
info@sportencultuuramstelveen.nl