Laat je inspireren!

Ontdek wat jij kunt leren, kijk mee met onze vloggers of lees alvast meer over een interessant onderwerp. Daar gaan we!

Lees meer
hero-image
Sport
25 maart 2024 calendar-icon
Sport

Verenigingscafe Amstelveen 4 maart: Sport gaat niet vanzelf. Politiek kom in beweging!

Amstelveen, een stad waar sport en beweging hoog in het vaandel staan. Met een bloeiende gemeenschap en prachtige faciliteiten is het geen verrassing dat Amstelveen een voortrekkersrol speelt in het stimuleren van een actieve levensstijl. Maar zoals altijd, is er ruimte voor groei en verbetering. 

Toneel spelen
5 maart 2024 calendar-icon
Toneel spelen

De magie van theater: waarom jonge kinderen baat hebben bij theatervoorstellingen

Theater is niet alleen een bron van vermaak voor volwassenen; het heeft ook talloze voordelen voor jonge kinderen. Het bijwonen van theatervoorstellingen kan een waardevolle ervaring zijn die de ontwikkeling van kinderen op verschillende manieren bevordert. Hier zijn enkele redenen waarom het introduceren van jonge kinderen in de wereld van theater een slimme zet is.

Fitness
10 januari 2024 calendar-icon
Fitness

Zo maak jij je goede voornemens voor 2024 waar

Dit jaar ga ik meer sporten, gezonder eten, meer ontspannen… Allemaal goede voornemens. Bijna iedereen heeft ze, bijna niemand houdt zich eraan. Niet lang in ieder geval. De meerderheid van de voornemens sneuvelt halverwege januari alweer en maar 10% van de Nederlanders weet goede voornemens op de lange termijn vol te houden.

Sport
6 december 2023 calendar-icon
Sport

Bouw aan een gezonde toekomst van jouw kind

Kinderen hebben beweging nodig zoals planten zonlicht nodig hebben. Het is niet alleen essentieel voor hun fysieke gezondheid, maar het heeft ook een diepgaande invloed op hun mentale welzijn en ontwikkeling. Laten we eens duiken in waarom bewegen en sporten zo cruciaal zijn voor de jongere generatie

Sport
9 november 2023 calendar-icon
Sport

Doe actief mee in Amstelveen 

In een bruisende stad als Amstelveen, waar meer dan 20% een internationale achtergrond heeft, is het van cruciaal belang dat de diverse bevolking zich betrokken voelt bij de lokale gemeenschap. Actieve deelname aan verschillende activiteiten, sporten, workshops en cursussen is niet alleen goed voor de gezondheid en vitaliteit, maar biedt ook een uitstekende gelegenheid om mensen van alle leeftijden en achtergronden te laten integreren en nieuwe contacten te leggen.